Coaching

Disciplines; ( afhankelijk van het thema gebruik ik een of meerdere technieken )

NEI ( neuro emotionele integratie )

EE ( emotioneel evenwicht )

NLP ( neuro linguïstisch programmeren)

Essential Coaching ( enneagram )

Hypnose, alsmede visualisaties en affirmatie technieken.

GBV ( gezond boeren verstand ), humor en provocatie.

Verder gebruik ik fysiek tal van triggers en massage technieken van uit Shiatsu, Lomi Lomi, reflexologie en klank om motorisch en lichamelijk optimaal te laten functioneren.

Werkwijze is altijd afhankelijk van de cli├źnt, na intake en het duiden van het gewenste resultaat spoor ik aan tot eigen verantwoordelijkheid en onafhankelijkheid, maximaal 5 sessies, gemiddeld komen we niet verder dan 3 sessies. Veel mensen vinden het prettig om jaarlijks een APK te hebben.

Coachen en trainen van mensen ( mannen, vrouwen en kinderen ) die zich bewust zijn van een hulpvraag of begrijpen dat er iets dient te veranderen om andere resultaten te krijgen dan die tot nu toe mogelijk leken. Of een optelsom van wat hiervoor staat resulterend in anders dan direct medisch weerlegbare klachten.

Ik breng mensen terug naar hun gevoel, help hen hun gedrag te leren begrijpen en accepteren. Tevens kijken we dan naar voedingspatronen, lifestyle mogelijkheden, energie levels en de saboteurs die je van jouw optimale pad houden.

Ik help mensen te laten begrijpen wat er in de weg staat op mentaal en emotioneel gebied om hun doelen te realiseren, beter gebruik te maken van hun creatieve mogelijkheden om hun potentieel optimaal te benutten.

Je hebt weer het gevoel aan het roer te staan en je energie is optimaal.

Ik help mensen te leren inzien wat de mogelijkheden zijn van hun probleem en hier proactief mee aan de slag te gaan. Actie dus.

De sessies kunnen ondersteund worden met homeopathische of spagerische middelen.

Uiteindelijk is evenwicht en zelfkennis de sleutel naar emotionele, mentale en lichamelijke vitaliteit.